Verlenging van (korte) dreadlocks

Als je je dreads niet lang genoeg vindt bestaat de mogelijkheid om ze te laten verlengen. Met behulp van een unieke, arbeidsintesieve methode voegen we een stuk haar toe aan een bestaande dread, om er vervolgens een (veel) langere dreadlock van te maken. De verbinding tussen je eigen dreads en de verlengingen is uiterst sterk en nauwelijks zichtbaar.  Aan de behandeling komen géén chemische stoffen en andere hulpmiddelen, zoals touwtjes en elastiekjes, te pas.

Voor het verlengen van dreads maken wij uitsluitend gebruik van echt haar. Synthetisch haar verslijt snel en heeft een andere structuur dan je eigen haar. Het voor de verlengingen benodigde haar dien je zelf mee te nemen, dat verkopen wij niet. Bij de aanschaf van het benodigde haar is het vooral belangrijk dat je haar kiest dat zowel qua structuur, als kleur en andere eigenschappen lijkt op je eigen haar. Je zal dan minder goed zien dat je dreads zijn verlengd.


 

Een afspraak maken

Als jij jouw dreadlocks door ons wenst te laten zetten of verzorgen dan horen we dat graag. Het maken van een afspraak is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een definitieve afspraak.

Afspraakformulier

Persoonlijke gegevens:

Vragen/opmerkingen:

© 2019 Dread Love - dreads met liefde