Onze werkwijze en methoden

Er bestaan heel wat verschillende methoden om dreads te maken. Sommigen gebruiken permanentvloeistof of andere chemicaliën om het haar te laten klitten. Anderen ombinden dreadlocks met elastiekjes of touwtjes. Tot overmaat van ramp wordt bij het zetten en bijwerken van dreads helaas vaak wax en andere ongeschikte producten gebruikt. Wij gebruiken genoemde methoden en producten niet! Dread Love staat garant voor een geheel natuurlijke behandeling en een duurzaam en vakkundig eindresultaat. Om dat resultaat te bereiken hanteren wij een unieke, arbeidsintensieve methode.

Met heel veel liefde en met behulp van diverse haaknaalden creeëren we een structuur die vrijwel volledig overeenkomt met de strctuur van een geheel natuurlijk onstane dreadlock. De behandeling en het resultaat verstoren de natuurlijke ontwikkeling en het verviltingsproces dan ook niet. Bovendien zijn de door ons gebruikte methoden en technieken niet alleen geschikt voor het zetten en verzorgen van dreadlocks in Europees, Afrikaans en Aziatisch haar, met onze handelingen bereiken we steeds hetzelfde resultaat, ongeacht je haartype! Natuurlijk is de voortgang van de behandeling te volgen in diverse spiegels. Waar nodig of gewenst zullen we in overleg ook andere handelingen uitvoeren. Splitsen van samengroeiende dreadlocks, instoppen van de puntjes, samenvoegen van twee of meerdere dreads, verlengingen met natuurlijk haar of bestaande dreadlocks en nog veel meer handelingen zijn geen enkel probleem. Aan de behandeling komen natuurlijk géén chemische middelen te pas en ook het gebruik van elastiekjes en touwtjes is uitgesloten. 100% puur natuur!

Een afspraak maken

Als jij je dreads door ons wenst te laten zetten of verzorgen dan horen we dat graag! Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een definitieve afspraak. Direct telefonisch een afspraak maken kan ook, bel 0468 004 400 (BE) of 0031 6 4292 7242 (NL).

Afspraakformulier

Vragen/opmerkingen:

© 2022 Dread Love - dreads met liefde