Slordige dreadlocks laten bijwerken

Het is belangrijk je dreadlocks goed te verzorgen en regelmatig bij te laten werken, niet alleen om ervoor te zorgen ze er steeds netjes en verzorgd uitzien, maar ook om de ontwikkeling van je dreadlocks te bevorderen. Dread Love beschikt over geruime ervaring en geldt als dé specialist op het gebied van natuurlijke dreadlocks.

Tijdens de behandeling zullen de uitgroei en overige losse haren met behulp van diverse haaknaalden weer tot je dreads worden gevoegd. Natuurlijk is het ook mogelijk alleen de uitgroei of juist alleen de lengte van je dreads te laten bijwerken. Voor we beginnen aan het bijwerken van je dreads wordt vanzelfsprekend eerst uitvoerig overlegd wat jouw wensen zijn en wat je van ons verwacht. Als je vragen hebt beantwoorden wij ze graag!

Om je dreads in goede conditie te houden is het belangrijk deze behandeling regelmatig te herhalen. We raden je aan iedere 2 tot 3 maanden minstens de uitgroei, maar ook eventuele andere oneffenheden te laten bijwerken. Het dragen van dreadlocks blijft natuurlijk een erg persoonlijk iets, je kan dan ook je eigen invulling geven aan de geadviseerde tussenpozen voor een bezoek aan Dread Love. De een vindt het fijn ze altijd strak te hebben en laat ze iedere maand bijwerken, terwijl een ander driemaandelijks onderhoud verkiest.

Als je door de bos je dreads niet meer ziet en het onderhoud aan je dreadlocks écht hebt verwaarloosd, spreek je eerder van reparatie dan bijwerken. Niet gevreesd, na een dreadreparatie bij Dread Love zullen zelfs de meest verwilderde, kromme, bobbelige dreadlocks weer mooi, rond, strak en stevig als nooit te voren zijn!

Een afspraak maken

Als jij je dreads door ons wenst te laten zetten of verzorgen dan horen we dat graag! Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een definitieve afspraak. Direct telefonisch een afspraak maken kan ook, bel 0468 004 400 (BE) of 0031 6 4292 7242 (NL).

Afspraakformulier

Vragen/opmerkingen:

© 2022 Dread Love - dreads met liefde