Nieuwe dreadlocks laten zetten

Ook als je nog geen dreads hebt, maar altijd al hebt gedroomd van die prachtige bos locks op je hoofd, ben je bij Dread Love aan het beste adres! In overleg en rekening houdend met jouw wensen en eisen zullen je dreads op geheel natuurlijke wijze worden gezet. Zo heb je zelf inspraak over bijvoorbeeld de dikte, lengte, vorm en uitstraling van jouw nieuwe dreadlocks.

Met grote nauwkeurigheid zal je haar worden verdeeld, zodat je dreads de gewenste dikte krijgen, goed zullen vallen en je hoofdhuid minst zichtbaar is. Dread voor dread zal je haar worden getoupeerd met een fijne kam, waarna het met diverse haaknaalden tot in de puntjes in elkaar zal worden gehaakt.

Brandnew natural dreadlocks in the making

Het eindresultaat is een bos direct strakke, bijna ongelooflijk stevige dreadlocks. Met deze behandeling wordt een normaal gesproken jarenlang durend proces overgeslagen. Natuurlijk is goede verzorging & regelmatig onderhoud aan je nieuwe dreadlocks noodzakelijk voor de verdere ontwikkeling en vervilting ervan. Een bezoekje aan Dread Love eens in de 2 tot 3 maanden volstaat.

Een afspraak maken

Als jij je dreads door ons wenst te laten zetten of verzorgen dan horen we dat graag! Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een definitieve afspraak. Direct telefonisch een afspraak maken kan ook, bel 0468 004 400 (BE) of 0031 6 4292 7242 (NL).

Afspraakformulier

Vragen/opmerkingen:

© 2023 Dread Love - dreads met liefde