Verwaarloosde dreadlocks laten restaureren

Ook als je je dreads jarenlang verwaarloosd hebt en je met je handen in het haar zit, helpen wij je graag! In geval van achterstallig onderhoud spreek je echter eerder van restaureren of repareren dan van bijwerken. Natuurlijk is zo'n restauratie een stuk ingrijpender dan gebruikelijk regelmatig onderhoud, toch zijn je dreads na een dagje Dread Love weer mooier dan ooit!

Tijdens een dread-reparatie bewerken we de gehele dreads, van aanzet tot uiteinde. Natuurlijk fizxeren we eerst de uitgroei, waarna we iedere verwaarloosde, bobbbelige, pluizige lock maken tot een prachtige, strakke en stevige dread. Als je dat wil toveren we zelfs de pluizige kwastjes onderaan je dreads om tot prachtig afgewerkte, ronde punten. Ook andere handelingen, zoals het splitsen, samenvoegen of verlengen van dreads behoren tot de mogelijkheden.

Een afspraak maken

Als jij je dreads door ons wenst te laten zetten of verzorgen dan horen we dat graag! Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een definitieve afspraak. Direct telefonisch een afspraak maken kan ook, bel 0468 004 400 (BE) of 0031 6 4292 7242 (NL).

Afspraakformulier

Vragen/opmerkingen:

© 2023 Dread Love - dreads met liefde