Wat kost het?

Het streven is om Dread Love voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden. Voor het zetten en/of bijwerken van dreads geldt een vast aanvangstarief van 50,- euro per sessie en per uur wordt (op doordeweekse dagen) 65,- euro berekend. Voor behandeling tijdens de avonduren en op weekend -en feestdagen geldt een extra toeslag van 7,50 per uur bovenop het normale uurtarief. Vanzelfsprekend zijn enkele onderbrekingen en een aantal consumpties inbegrepen bij de prijs van een behandeling.

Hoe lang het zetten of bijwerken van je dreads precies zal duren is, zeker bij een eerste behandeling, moeilijk in te schatten en afhankelijk van diverse factoren, zoals de lengte, dikte en de conditie waarin je haar of dreads verkeren. Natuurlijk hebben ook persoonlijke wensen en voorkeuren invloed op de duur van de creatie of het verzorgen van je dreadlocks. Aarzel niet om contact op te nemen voor het maken van een schatting en/of antwoord op andere vragen.


Aanvangstarief per behandeling: 50,- euro

Tarief per uur: 65,- euro

Extra toeslag op weekend -en feestagen: 15,- euro per uur

Aanvangstarief + uurtarief x aantal uur = totaalbedrag
Bijvoorbeeld: behandeling van 3 uur op doordeweekse dag → 50,- + 3 x 65,- = € 245,-


Belangrijke voorwaarden:

  • Behandeling geschiedt uitsluitend volgens afspraak
  • Wij behandelen alléén schone, recent gewassen dreadlocks
  • Gemaakte afspraken zijn tot 48 uur vóór aanvang kosteloos te annuleren
  • Tarieven wordt berekend vanaf het tijdstip van afspraak en afgerond op gehele uren
  • Voor niet of te laat verschijnen op een afspraak wordt altijd 50,- euro in rekening gebracht


 

Een afspraak maken

Als jij je dreads door ons wenst te laten zetten of verzorgen dan horen we dat graag! Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, voor het maken van een definitieve afspraak. Direct telefonisch een afspraak maken kan ook, bel 0468 004 400 (BE) of 0031 6 4292 7242 (NL).

Afspraakformulier

Vragen/opmerkingen:

© 2023 Dread Love - dreads met liefde