Slapen met dreadlocks

Hoewel lang niet iedereen slapen met dreadlocks als een probleem ziet kunnen sommigen er, door de lengte, het gewicht of de wrijving van de ruwe textuur van hun dreads tegen hun huid, behoorlijk wat last van hebben. Naarmate dreadlocks ouder worden en verder vervilten kan het ongemak toenemen. Door het onophoudelijke proces van klitten en vervilting worden ze steeds compacter en harder, wat het liggen erop op den duur kan doen aanvoelen als liggen op kiezelstenen. De meeste dreadheads zien hun locks echter eerder als een zacht en warm kussentje wat overal met je meegaat.

Hoe breng je de nacht door met dreads?

Als je last hebt van je dreads tijdens het slapen zijn er diverse eenvoudige oplossingen om te voorkomen dat je dreads je nachtrust nog langer verstoren. Wat kan je doen? Het dragen van een muts of speciale dread-panty kan uitkomst bieden, zelfs als je dreadlocks zo lang worden dat je er tijdens de nacht op ligt of zelfs in verstrengeld raakt! Vind je het gewoon vervelend dat je dreads kriebelen aan je gezicht en bovenlichaam? Ze ze dan vast met behulp van een elastiek of haarband. Niet te strak natuurlijk, het moet wel comfortabel blijven. Slaap lekker!

Contact met ons opnemen 

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u informatie over een van onze diensten of producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijke gegevens:

Vragen en/of opmerkingen:

© 2022 Dread Love - dreads met liefde