Dread Love, hét Rasta & Dreadlock van Europa! 

We heten je binnenkort van harte welkom in onze nieuwe winkel in het pitoreske plaatsje Olen, net over de grens in België. Je wordt er ontvangen op plek vol liefde en passie voor dreadlocks, spiritualiteit en het natuurlijke... We helpen je graag bij de vakkundige creatie en verzorging van natuurlijke dreadlocks. Eenmaal binnen wordt je ondergedompeld in een unieke sfeer, die je bijna zou doen vergeten dat onze ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van dreadlocks de eigenlijke reden van je bezoek zijn.Het monumentale pand biedt naast ruimte aan een sfeervolle behandelruimte, die alle plaats en comfort biedt om optimaal van je dreadbehandeling te kunnen genieten, ook plaats aan een sterk uitgebreide Dread Love shop, waar je vrijwel alles kan vinden op het gebied van dreadlocks en natuurlijke lichaamsverzorging. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit dreadshampoos, dreadkralen, handgemaakte dreadmutsen, speciaal voor dreads geschikte haarbanden, elastieken en nog véél meer. Naast dreadlock-accessoires en verzorgingsproducten voor dreadlocks vind je in de Dread Love Shop ook een groot assortiment natuurlijke cosmetica, sierraden, edelstenen, unieke souvernirs, tientallen soorten wierook en originele geschenken en cadeau-artikelen voor iedere gelegenheid. Bovendien fungeert het Centrum als ontmoetingsplek voor Rasta's en iedereeen met (interesse voor) dreadlocks. Kortom, een bezoek aan Dread Love is meer dan ooit de moeite waard!

Ben je niet in de mogelijkheid om Dread Love fysiek te bezoeken? Veel van onze producten zijn ook online te bestellen in onze webshop!

Contact met ons opnemen 

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u informatie over een van onze diensten of producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijke gegevens:

Vragen en/of opmerkingen:

© 2021 Dread Love - dreads met liefde