Dread Love, van Nederland tot België

Dread Love is ontstaan in 2013, opgericht door Tijmen van Hout en toen nog gevestigd in Den Haag, Nederland. Na een paar jaar volgde een verhuizing naar Tilburg, waar het assortiment sterk groeide en de winkel een populaire ontmoetingsplek was, voor mensen mét en zonder dreads. Door het grote aantal pruducten dat niet per se verband hield met dreadlocks werd het nieuwe concep 'Sensa Veria' in het leven geroepen, met daaraan gekoppeld een webshop. Omdat de winkel nu door meer mensen bezocht werd en meer ruimte nodig was werd een aantal jaar geleden gekozen voor een nieuwe, grotere locatie. Dread Love & Sensa Veria verhuisde in 2020 naar het Vlaamse Olen, dichtbij de grens met Nederland.

Meer sfeer en beleving

Met meer ruimte en mogelijkheden ter beschikking werd de winkel volledig opnieuw ontworpen en ingericht, met veel aandacht voor sfeer en beleving. Centraal in de shop staan de twee comfortabele bordeau-rode kapperstoelen, die zijn mee verhuisd vanuit Tilburg. Zittend onder het bladerdak is het beslist geen straf om hier een paar uur door te brengen, terwijl je dreads worden (mooi) gemaakt. De voortgang van de behandeling is te volgen in de grote antieke spiegel aan de muur. Omringd door unieke kunstwerken en bijzondere producten uit alle windstreken waan je je in een andere wereld. De uiteenlopende stijlen en spullen vormen een harmonieus geheel en resulteren in een moeilijk te omschrijven, spirituele vibe. "There's a natural mystic blowing through the air", zoals Bob Marley zong.

Niet in de gelegenheid om de fysieke winkel te bezoeken?
Onze producten zijn ook online te bestellen in onze webshop Sensa Veria!

 

Contact met ons opnemen 

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u informatie over een van onze diensten of producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijke gegevens:

Vragen en/of opmerkingen:

© 2022 Dread Love - dreads met liefde