Onze bedrijfsfilosofie en werkwijze

Pure passie en enthousiasme vormen sinds jaar en dag de drijvende krachten achter Dread Love. Mensen vakkundige hulp bieden bij het tot stand komen of verzorgen van hun dreadlocks vormt de kern van onze activiteiten. Daarnaast voorzien we in een groot assortiment natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten voor dreadlocks. Vandaagdedag weten Dread Lovers uit het hele land ons Dreadoord dan ook te vinden en is het uitgegroeid tot dé plek om je dreadlocks op natuurlijke wijze te laten zetten of verzorgen. Gastvrijheid en tevredenheid zijn onze voornaamste zekerheden.

Natuurlijk, deskundig en gepassioneerd

Niet alleen de producten die we verkopen zijn volledig natuurlijk, ook al onze behandelingen geschieden op volledig natuurlijke wijze. Met héél veel liefde en diverse naalden als belangrijkste instrumenten zullen tijdens de behandeling handmatig alle losse haren tot je dreads worden gevoegd. De manier waarop we je haar bewerken zorgt ervoor dat je dreads meteen steviger dan ooit en bijna ongelooflijk strak zullen zijn!De door ons gebruikte methoden & technieken zijn niet alleen geschikt voor het zetten & verzorgen van dreadlocks in Europees, Afrikaans én Aziatisch haar, met onze handelingen bereiken we steeds weer het gewenste resultaat, ongeacht je haartype! Natuurlijk is de voortgang van de behandeling te volgen in diverse spiegels. Hoewel we vooral bekend staan om onze nieuwe dreadcreaties enen reparaties van oude en verwaarloosde dreadlocks, voeren we waar nodig of gewenst ook andere handelingen uit, zoals splitsen van samengroeiende dreads, instoppen van de puntjes of samenvoegen van twee of meerdere locks. Ook verlenging met human hair of bestaande dreadlocks behoort tot de mogelijkheden. Aan onze behandelingen komen géén chemische middelen te pas en het gebruik van elastiekjes en touwtjes is uitgesloten.

Contact met ons opnemen 

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u informatie over een van onze diensten of producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijke gegevens:

Vragen en/of opmerkingen:

© 2021 Dread Love - dreads met liefde