Recensies van onze gasten

Denk je er over na om Dread Love te bezoeken? Vele tevreden bezoekers gingen je voor.
Lees hieronder hun ervaringen en bevindingen!

Onderaan deze pagina bieden we de mogelijkheid om zelf een beoordeling te plaatsen!


Tijmen is echt een goeie dreadzetter! Hij weet veel van dreads, kijkt naar wat jij wil, zorgt voor een goed resultaat en is vriendelijk, gastvrij en gezellig. Het is bij Dread Love altijd knus en fijn, er zijn heel veel leuke spulletjes en lekkere zeepjes te koop. Dus zeker een aanrader!

- Bernice del Costa


Wat ben ik blij met mijn dreadlocks! Na heel wat getwijfel eindelijk de knoop doorgehakt om toch voor dreads te gaan, korte deze keer. Wilde ze graag professioneel en goed laten zetten. Ik kwam al snel bij Dread Love terecht, deze jongeman is een VAKMAN! Met heel veel liefde maakt hij datgene wat jij wenst.

- Anja Jansens


Big up naar Tijmen! Deze man zet je dreads met liefde en gaat heel secuur te werk. Daarnaast is er altijd een goede vibe aanwezig. Ik heb nu een mooie strakke bos van 60 dreads, ik ben er super blij mee! Dus mocht je dreads willen… Call Dread Love! Natural above everything. Thanks & praises!

- Robin Roegiers


Geweldige strakke korte dreads gezet door Tijmen! Een heel chille zaak, zalige reggae muziek op de achtergrond en veel plezier en lol gehad! Echt een vakman op het gebied van dreads! 

- Floyd Rooije


 Een paar maanden geleden heb ik mijn dreads laten bijwerken bij Dread Love en ze zien er nog steeds mooi uit. Goed advies gekregen over de verzorging van dreads. Mooie studio, goed bereikbaar met OV.

- Taniya O'Reilly


 Na lang zoeken eindelijk een dreadkapper gevonden die wél weet hoe je dreads moet bijwerken! Geen gedoe met elastiekjes, touwtjes of vieze wax, maar gewoon zoals het hoort met een haaknaald. Tijmen werkt zeer rustig en secuur. Na een bezoek aan Dread Love zien mijn dreads er weer toppie uit, terwijl ik één grote pluizenbol was toen ik binnen kwam. Nogmaals bedankt!


- Majet van der Lek


Ik heb één dread laten repareren en een paar nieuwe laten zetten. Het resultaat is super, de reparatie is waanzinnig gedaan! Mijn dread die aan enkele haren hing is nu weer stevig verbonden en ziet er mooier uit dan ooit tevoren. Tijmen weet echt wat hij doet. Hij is een vakman vanuit persoonlijke passie voor dreadlocks, voor mij is hij de go to persoon op dit gebied! Ook de nieuwe dreads zijn top.

Tijmen betrok me bij wat hij deed, overlegde goed, bracht zelf ideeën en suggesties in, welke perfect samensmolten met mijn eigen wensen.

De sfeer bij Dread Love is erg prettig, knus en warm. Ik voelde me direct welkom en op mijn gemak. Tijmen zelf straalt veel positieve energie uit. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van zijn diensten!

- Nadia 


Na een dreadbehandeling bij Dread Love zijn mijn dreads mooier en netter dan ze ooit zijn geweest. Zij denken mee over je eisen en met goed resultaat, ben helemaal tevreden!

- Amber


Ik heb afgelopen week mijn dreads laten zetten door Tijmen, na lang zoeken naar een goed betaalbare dreadspecialist kreeg ik van een vriend  een kaartje van Dread Love.

Ik was in het begin wel een beetje bezorgd omdat mijn haar de structuur van stro heeft, droog en dun. Het eindresultaat mag er wezen, ik heb nu een mooi hoofd vol dreads die er prachtig uitzien!

Als mijn dreads bijgewerkt moeten worden, ga ik zeker terug naar Dread Love. Erg professioneel. Er worden geen elastiekjes of vieze wax gebruikt, dus je kan meteen je haar lekker wassen. Tegen iedereen die zich zorgen maakt om zijn haarstructuur of zo wil ik zeggen: als het met mijn haar kan, dan kan het met ieders haar. Dikke aanrader dus! Thanks Tijmen!

- Marc Drieduite


Ik heb laatst mijn dreads laten zetten bij Tijmen. Heel gastvriendelijk en stelt je op je gemak. Plus die Positive Vibe is er zeer zeker aanwezig!

De behandeling werd écht super goed uitgevoerd, hij weet wat hij doet. Geen gedoe met wax of elastiekjes, maar echt met een haaknaald. Tijmen zet je dreads met liefde en gaat zeer rustig en secuur te werk. Het resultaat: super strakke en mooie dreadlocks. Ik ben heel erg tevreden!!

Als mijn dreadlocks over een paar maandjes bijgewerkt dienen te worden ga ik zeker terug naar Dread Love! Give thanks and praises, One Love!

- Lakeisha Sartini


Hè hè, dacht ik, eindelijk iemand die mijn dreads weer op orde kon maken. En hoe?! De atmosfeer was heerlijk. Mijn dreads zijn eindelijk de dreads zoals ze moeten zijn. Vakkundig behandeld. De producten zijn geweldig, hebben mijn dreads weer doen lachen. Kortom, geweldig! 

- Manon Lodder


Ik besloot mijn dreads bij te laten werken en heb totaal geen spijt dat ik dat bij Dread Love heb laten doen. Tijmen is erg aardig en hij heeft mijn dreads heel mooi gemaakt! Heel erg bedankt! 

- Elsa


Onlangs mijn dreads laten zetten bij Dread Love. Tijmen is echt super goed, hij weet wat hij doet, werkt relax en stelt je op je gemak. Ook verzorgd hij je dreads volledig naar je eigen wens. Ik had zelf een hele speciefieke wens en Tijmen heeft die perfect vervuld! Mijn dreads zijn superstrak. Geen gedoe met vet, wax of elastiekjes. Ik heb mijn dreadlocks nu al een hele tijd, maar geniet er nu nóg meer van dankzij de deskundige hulp van Tijmen. Wil je toffe, goede dreads die je leven lang zullen blijven zitten? Dan moet je bij Dread Love zijn! Dread Love is the bom!

- Ashwin


Bijna een jaar geleden heb ik dreads laten zetten bij Tijmen. Hij is een zeer gastvrije gastheer en verwelkomt je meteen met een hapje en een drankje. Ook zoek ik hem af en toe op voor spulletjes als wierook, zeep en haarelastieken. Het is altijd leuk om Dread Love weer eens te bezoeken.

- Ruben Maessen


Super fijne bijwerk-sessie gehad! Strakker dan ooit en goed stevig! Maar ook goede gesprekken. Zowel voor de uiterlijke als innerlijke mens een aanrader!

- Marjan Hoevenaar


Gisteren na anderhalf jaar mijn dreads weer eens bij laten werken en ook nog wat dreads die er afgevallen waren er weer aan laten zetten. Ik zie er nu (al zeg ik het zelf) weer toppie uit!

- Majet van der Lek


Never seen better, tighter or more awesome and natural dreadlocks than those made by Dread Love!

- Marc Drieduite


 Dreads zijn uitstekend gezet. Tijmen, bedankt voor de mooie en strakke dreads. Ik heb tot nu toe al veel complimenten gehad. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij Dread Love je dreads te laten zetten en bijwerken!

- Gydo van Gogh


Original dread doctor!

- Sanjah Lion


Wat ben ik blij dat mijn haar nu echt goed zit en ik met volle tevredenheid over m'n dreads op vakantie kan! Tijmen heeft mijn dreads écht goed bijgewerkt en helemaal netjes gemaakt. Hij is erg gastvriendelijk en een echte vakman. Bedankt!


- Marie

Een recensie plaatsen

Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening en bieden u de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Wilt u ons helpen om onze service te blijven verbeteren? Plaats dan hieronder uw beoordeling.

Uw recensie:


Persoonlijke gegevens:

© 2022 Dread Love - dreads met liefde