Verzorging van dreadlocks

Lang, kort, dun, dik, recht, krom... Ieders dreadlocks zijn stuk voor stuk uniek. Helaas weet lang niet iedereen hoe enorm belangrijk het is om ze goed te onderhouden. Veel mensen denken dat je er niets aan hoeft te doen, ze niet hoeft te kammen en al helemaal niet kan, mag of moet wassen. Niets is minder waar! Na het zetten van je dreads en naast eventueel onderhoud vormt grondig en regelmatig wassen met een speciaal voor dreads geschikte shampoo het grootste deel van de verzorging.

Om ervoor te zorgen dat je dreadlocks zich optimaal kunnen ontwikkeling is het gebruik van de juiste verzorgingsproducten van essentieel belang. In onze Dread Love Shop vind je daarom alles wat je nodig hebt voor de natuurlijke verzorging en reiniging van je dreadlocks, zoals vaste en vloeibare dreadshampoos en een uitgebreid assortiment dreadlock-accessoires.

Onze natuurlijke dreadlockshampoo heeft naast sterk reinigende eigenschappen en een verzorgende werking, ook een bevorderend effect op de ontwikkeling en vervilting van alle dreadlocks. De rijk schuimende shampoo verzorgt je hoofdhuid, reinigt je dreadlocks tot diep in de kern en bevordert zo het natuurlijke verviltingsproces. Al na een aantal wasbeurten ervaar je het resultaat! De natuurlijke bestanddelen hebben tevens een verzorgende werking op haar -en hoofdhuid en helpen tegen jeuk, roos en andere huidproblemen.

Als je de verzorging van je dreads in acht neemt en ze consequent twee tot drie maal per week wast, volstaat een twee tot driemaandelijks bezoek aan Dread Love. Tijdens je bezoek worden na persoonlijk overleg die handelingen uitgevoerd die jij noodzakelijk of wenselijk acht voor jouw dreads. Dat kan zijn het bijwerken van je uitgroei of pluizige dreads, samenvoegen of juist uit elkaar halen van een aantal dreads, maar ook andere handelingen zijn te bespreken!

© 2022 Dread Love - dreads met liefde